Chiptuning

Wie zijn wij ?

Met liefde voor auto`s zijn we 10 jaar geleden begonnen met uitlezen en problemen uitsluiten van auto`s. De ervaring wat wij hebben opgebouwd in de auto software branche heeft ons toegeleid naar de software aanpassingen voor de auto`s. Afgelopen jaren hebben wij ons meer verdiept in de autosoftware wereld en het is ons gelukt om met vele grote autoservice bedrijven  , officiële auto dealers , klein / midden auto garage`s te werken en natuurlijk de particuliere klanten wat wij het liefst hebben binnen te halen. 

Wij doen ons uiterste best om u met een dikke glimlach weer naar huis te sturen. De software wat wij aanbieden heeft dan ook gewoon garantie en volle service. 

Wij zien u graag bij ons hoofd filiaal op de Blankenweg 28c te Arnhem !


Chiptuning. 


Wij optimaliseren professioneel u software zodanig dat u meer vermogen heeft en minder brandstofverbruik. De auto fabrikanten hebben hoge eisen van verschillende landen waar zij zich aan moeten houden. Hier door ontstaan er hoge marges in de software. Wij krijgen hierdoor de ruimte om met de marges te spelen. Waardoor wij meer vermogen en meer brandstofbesparing kunnen uithalen.


Diensten.


· Chiptuning stage 1 / stage 2 / stage 3

· dsg versnellingsbak tuning

· roetfilter verwijderen / wegschrijven

· egr klep verwijderen / wegschrijven

· lambda sensor uitschakelen

· snelheidsbegrenzer verwijderen v-max

· launch control programmeren

· uitgebreid diagnose programmer


Werkzaamheden chiptuning op locatie.


Heeft u geen tijd om uw auto langs te brengen. Dan hebben wij en oplossing voor u. Wij bieden dan u de mogelijkheid om op locatie uw voertuig te chip tunen. U kunt dan ons bellen voor een afspraak en wij plannen u dan in op de eerste volgende vrije tijdstip.( Op locatie komen er wel kosten bij)


Eco tuning op locatie.


Heeft u geen tijd om uw auto langs te brengen. Dan hebben wij en oplossing voor u. Wij bieden dan u de mogelijkheid om op locatie uw voertuig te eco tunen. U kunt dan ons bellen voor een afspraak en wij plannen u dan in op de eerste volgende vrije tijdstip.( Op locatie komen er wel kosten bij)